Hayatımızın vazgeçilmezi olan gıdaların teknik gelişmelere paralel olarak üretilmesi, halkımızın dengeli ve sağlıklı beslenebilmesinde temel unsurdur. Gelişen teknoloji üretici ve tüketicinin bilinçlenmesini, dolayısıyla ürün kalitesinin artmasını sağlamaktadır. Gıda güvenliğinin ve kalitesinin artmasına yönelik tüm çalışmalar toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.

Sağlıklı gıda üretirken kirlenmeye sebep olabilecek kaynak ve üretim basamaklarının bilinmesi ve kontrol altına alınabilmesi güvenli gıda üretiminin temel prensibidir. Laboratuvarımızda insan sağlığını direkt etkileyebilecek işleme, nakliye, depolama, tüketim aşamalarında olabilecek kirlenme ile gıda zehirlenmesi yapıp raf ömrünü azaltacak mikroorganizmaların aranması çalışması yapılmaktadır.

Sıcaklık/Zaman denklemindeki olumsuzluklar mikroorganizma veya mikroorganizma toksinlerinin artmasında etkili olmaktadır. Bu tip gıdalar tüketildiği zaman gıda zehirlenmesi olayları ortaya çıkabilmektedir. Bütün bunlar laboratuvarda yapılan analizlerin önemini ortaya çıkarmaktadır. Laboratuvarımızda Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliğindeki tüm analizler yapılmaktadır.

Mikrobiyoloji laboratuvarımızda TSE-ISO-AOAC-FDA gibi ulusal ve uluslararası kaynaklardan elde edilmiş hızlı, güvenilir, son teknolojik gelişmelere uygun, kabul görmüş analiz metotları kullanılmaktadır.

FEPAS –EQA gibi uluslararası kuruluşlar tarafından yürütülen yeterlilik testlerine katılarak analiz güvenliğimizin devamlılığı sağlanmakta ve belgelendirilmektedir.

İletişim

Yenibosna Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, No:35, Bahçelievler/İSTANBUL
+90 (532) 282 05 79

+90 (212) 599 18 19

+90 (212) 599 18 13

info@analyzer.com.tr

Bizi Takip Edin

Bizi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.